Pocket Lamp

Pocket Lamp 1.0.0

Verander je mobiel in een zaklamp(je)

Elk mobieltje geeft licht. Toch is er bijna geen enkele mobiele telefoon die met een druk op de knop helder licht in de duisternis werpt. Met de gratis Pocket Lamp maak je gemakkelijk en snel van je telefoon een zaklamp. Lees de volledige beschrijving

Gemiddeld
6

Elk mobieltje geeft licht. Toch is er bijna geen enkele mobiele telefoon die met een druk op de knop helder licht in de duisternis werpt. Met de gratis Pocket Lamp maak je gemakkelijk en snel van je telefoon een zaklamp.

Deze kleine applicatie werkt vrij eenvoudig. Gebruik de optie 'Lamp on' uit het menu om de lamp aan te zetten in een gewenste kleur. De helderheid zet de software automatisch omhoog, waarna je beeldscherm een prima lichtbron blijkt.

Net als de gratis zaklamp voor iPhone brengt deze software niets meer dan licht op je toestel. Pocket Lamp is vrij basic, maar daardoor niet minder handig.

Donkere tenten, gangen en vakantiehuisjes behoren tot het verleden. Mits je toestel nog batterijkracht heeft, werp je met Pocket Lamp een licht in de duisternis.

Meeste download Utilities & Tools voor Java

Meer
Pocket Lamp

Download

Pocket Lamp 1.0.0